TUŽNA VIJEST

Preminuo glumac (42) kojem je amputirana noga zbog COVID-19: 'Bog je dobio još jednog anđela'

06.07.2020.
u 12:22

- Moj dragi suprug napustio nas je jutros okružen ljubavi svoje obitelji, pjevajući i moleći da lagano napusti ovaj svijet. Još sam uvijek u nevjerici. Srce mi je slomljeno i ne mogu uopće zamisliti naše živote bez njega - poručila je Amanda Kloots, supruga Nicka Cordeda.

Glumac Nick Cordero (42) preminuo je nakon višemjesečne borbe s koronavirusom. Tužnu vijest potvrdila je njegova supruga Amanda Kloots u dirljivoj objavi na svom Instagramu.

- Bog sada ima još jednog anđela. Moj dragi suprug napustio nas je jutros okružen ljubavi svoje obitelji, pjevajući i moleći da lagano napusti ovaj svijet. Još sam uvijek u nevjerici. Srce mi je slomljeno i ne mogu uopće zamisliti naše živote bez njega. Nick je bio kao sjajno svijetlo. Svima je bio prijatelj, obožavao je slušati, pomagati i posebno razgovarati. Bio je nevjerojatan glumac i glazbenik. Volio je svoju obitelj i volio biti otac i muž. Elvis i meni nedostajat će u svemu što radimo, svakodnevno - napisala je Amanda i uputila i nekoliko riječi zahvale liječniku koji je brinuo o Nicku.

- Za Nickova izvanrednog liječnika, dr. David Ng, bili ste sjajan liječnik! Nema mnogo liječnika poput vas. Ljubazni, pametni, suosjećajni, uporni i uvijek voljni da saslušate moje lude ideje ili da pozovete drugog liječnika pitajući ga za mišljenje. Vi ste poput nebrušenog dijamanta - poručila je Kloots koja je zahvalila i svima onima koji su joj bili podrška u teškom razdoblju otkako je Nicku dijagnosticiran COVID-19. - Ne mogu se zahvaljivati svima na ljubavi, podršci i pomoći koju smo dobili posljednjih 95 dana. Ne možete ni zamisliti koliko ste me podizali svaki dan u 15 sati dok je svijet pjevao Nickovu pjesmu 'Live Your Life'.  Danas smo mu to otpjevali držeći se za ruke.  Voljet ću te zauvijek moj dragi čovječe - zaključila je Kloots.

Podsjetimo, Cordero je zbog komplikacija prouzročenih koronavirusom morao na operaciju te mu je amputirana desna noga. Glumac je bio u teškom stanju, a o njegovoj situaciji obožavatelje je svakodnevno izvještava njegova supruga Amanda Kloots na društvenim mrežama. - Morali su mu amputirati desnu nogu zbog zgrušavanja krvi. Sredstvo za razrjeđivanje krvi nije pomoglo, samo je prouzročilo još veće probleme. Zato su ga liječnici prestali davati. Operacija je prošla vrlo dobro - stoji u jednoj od njezinih objava.Amanda je pratiteljima otkrila i što se sve događalo u bolnici. Kazala je kako su liječnici Nicka morali oživljavati, a nekoliko dana kasnije neizbježna je bila i amputacija noge. U svibnju je Amanda svima ulila tračak nade jer se Nick nakon mjesec dana probudio iz kome. - Nick je budan! Užasno je slab, toliko da ne može samostalno zatvoriti ni usta, ali slijedi upute liječnika što znači da se njegovo mentalno stanje polako vraća. Pred nama je jako dug put - naglasila je tada Amanda. - Konačno izgleda kao da će biti dobro, ali ne želim se još previše radovati jer ovo je zaista nepredvidiva situacija - poručila je Amanda ne želeći vjerovati da će njezin Nick bitku za život izgubiti dva mjeseca kasnije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije