FILMSKI' ZLOČIN

Primala muškarce željne ženskog zadovoljstva, a onda im činila nešto strašno

Thinkstock
21.11.2017.
u 13:03

Po dolasku je buduće žrtve željne seksualnog zadovoljstva ponudila napitkom u koji bi neprimjetno stavila nepoznato omamljujuće sredstvo...

Žena (65) je dogovarala sastanke s muškarcima u kući u Garešnici. Po dolasku je buduće žrtve željne seksualnog zadovoljstva ponudila napitkom u koji bi neprimjetno stavila nepoznato omamljujuće sredstvo. 

Istražna sutkinja bjelovarskog Županijskog suda odredila joj je jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je umiješana u nekoliko teških krađa. Terete je da je tijekom listopada i studenog na teletekst stranici objavljivala oglas u kojem je tražila muškarce za druženje. U oglasu je navela broj mobitela na koji joj se mogu javljati zainteresirani muškarci.

Nakon javljanja 'pao' je dogovor da dođu u njezinu kuću u Garešnici. Po dolasku i upoznavanju svoje je buduće žrtve željne seksualnog zadovoljstva ponudila napitkom u koji bi neprimjetno stavila nepoznato omamljujuće sredstvo, koje bi kod njih izazvalo ošamućenost, klonulost i gubitak svijesti, nakon čega bi im uzimala uzimala novac, piše 24 sata.

Općinsko državno odvjetništvo iz Bjelovara navodi da je tako oštetila petoricu 'klijenata', dok joj kod šestog to nije uspjelo.   Od prve žrtve uzela je 500 kuna, dok je drugom uzela 3.500 kuna.  Kako je sve dobro funkcioniralo, ona je već dan kasnije naručila i trećeg klijenta. Njemu je ukrala 200 kuna. Vjerojatno nezadovoljna mršavim ulovom isti dan, 6. studenog, je na vrata po prethodnom dogovoru došao i četvrti muškarac.

No, nakon što je i on popio napitak i onesvijestio se, žena u njegovom novčaniku nije našla ništa. Pretpostavlja se da je on novac držao kod sebe.  Sutradan je došao i peti muškarac i po istom receptu je došla u priliku da detaljno pregleda novčanik, u kojemu je bilo 150 kuna, koje je zadržala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije