OGLAS ZAPALIO MREŽE

Prodaju stan od 14 kvadrata u Zagrebu. Kvadrat - 4000 eura. 'To je investicija. Brzo se isplati'

14.04.2021.
u 08:34

Preko Njuškala se u centru Zagreba upravo nudi stan od 14 metara kvadratnih za otprilike četiri tisuće eura po kvadratu. Točnije, za ovaj minijaturni stan treba platiti čak 424.124 kuna.

Oglas je u samo nekoliko sati skupio više od 4390 pregleda, a veliko zanimanje javnosti iznenadilo je i agenta koji je oglas objavio.

Objasnio je zašto ova nekretnina cjenovno odskače od tržišnog prosjeka, piše 24sata.hr.

Kako kaže, prodavatelj ovaj stan prvenstveno promatra kao investiciju te po njegovoj računici, za otprilike 13 godina potencijalnom kupcu počeo bi se vraćati uloženi novac.

- Svatko ima svoju računicu i svaka nekretnina ima svog kupca. Ovo je stan-investicija koja se može u kratkom roku isplatiti - rekao je za 24sata agent za nekretine u agenciji koja je oglasila stan.

Inače je kvadrat oko dvije tisuće eura

- U Zvonimirovoj ulici trenutno na prodaji ima stanova koje je potrebno u cijelosti adaptirati kojima su cijene po kvadratu od 1800 do 2000 eura. Adaptirani, bolji stanovi prodaju se po cijeni do dvije i pol tisuće eura po kvadratu, no radi se o većim stanovima - objašnjavaju nam u agenciji.

Kažu kako se, ako uzmemo u obzir dnevni najam, za ovaj stan može dobiti 30-ak eura za noćenje što je korektna cijena za turiste. U vrijeme adventskih mjeseci i više.

Vlasnik u opisu navodi kako se radi o potpuno novo-namještenoj garsonijeri koja se nalazi na prvom katu stambene zgrade.

- Sastoji se od manje kuhinje, kupaone s WC-om i dnevnim boravkom. Stan je u cjelosti adaptiran 2015. g. i pripada mu spremište u podrumu. Pogodan je za studente, poslovne ljude ili samce - navodi se u ogasu te dodaju kako nema oštećenja, a vlasništvo je uredno i bez tereta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?