OBROVAC

Pronađeno mrtvo tijelo Veronike Pecolaj koja je tvrdila da je medicinska sestra dr. Jusupa

Foto: Screenshot/NovaTV
1/2
06.12.2019.
u 09:39

Dr. Goran Jusup pronašao je njezino tijelo te je pozvao Hitnu pomoć. Umrla je nesretnim slučajem uslijed gušenja

Pretpostavljamo da je do smrti ženske osobe pronađene sinoć u Obrovcu došlo uslijed nesretnog slučaja. Naime, muškarac koji ju je pronašao je nazvao Hitnu pomoć nakon što je vidio da se guši i da joj ne može pomoći.

Da je riječ o nesretnom slučaju sumnjamo na temelju dosadašnjih prikupljenih informacija, a muškarac koji je prijavio pronalazak mrtve ženske osobe i zvao Hitnu pomoć je na razgovoru s policijom – rekao nam je ovo naš policijski izvor u Zadru nakon informacije da je sinoć u Obrovcu pronađeno mrtvo tijelo Veronike Pecolaj koja je nekoliko godina radila u ordinaciji dugogodišnjeg obrovačkog liječnika dr. Gorana Jusupa, a nakon što su mediji otkrili probleme s liječnikom i medicinskom sestrom sve je kulminiralo i zatvaranjem liječničke ordinacije u Benkovcu.  Od našeg izvora doznali smo da je policija pozvana u 22.15 sati i da ju je pozvala jedna Obrovčanka nakon što je iz stana u kojem je pronašao tijelo istrčao dr. Jusup i tražio pomoć. Iz policije su nam rekli da je očevid u tijeku, da će se provesti obdukcija te da će se razgovarati s 54-godišnjakom kao i s drugim susjedima o ovome slučaju.

Iz policije nisu htjeli nagađati jesu li 26-godišnja Veronika Pecolaj i 54-godišnji dr. Jusup živjeli u tom stanu zajedno kao i u kakvoj su bili vezi. Ono što se zna, a to je da je nesretna žena kada su mediji došli u Obrovac govorila novinarima da nije samo medicinska sestra već da je i u vezi s doktorom te se navodilo kako ona nije imala završenu medicinsku školu, a naposljetku je bila i hospitalizirana.

Osim liječnika u više navrata u tom je slučaju intervenirala i policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?