NAPADAČ JE MRTAV

Pucnjava u Kentuckyju: Ubijeno pet osoba, među njima i policajac

pucnjava Kentucky
Silas Walker/NEWSCOM
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.04.2023.
u 18:05

Policija potvrđuje da je u pucnjavi u gradu Louisvilleu poginulo barem pet osoba, a ranjeno još šestero

Pet osoba je ubijeno, a među stradalima je policijski službenik. Snimka s mjesta događaja pokazuje naoružane policajce kako ograđuju poslovni objekt. Službenici kažu kako su došli na dojavu o pucnjavi. 

Napadač, za kojeg policija vjeruje da je bivši zaposlenik banke, je mrtav, ali sve okolnosti nisu poznate. Osim lokalne policije na licu mjesta su i službenici FBI-a prenosi BBC. Guverner Kentuckyja i gradonačelnik Louisvillea stigli su na mjesto događaja ubrzo nakon pucnjave. 

Incident se dogodio u banci u središtu grada oko 8 i 30 prema lokalnom vremenu, u neposrednoj blizini više javnih i sportskih zgrada, poput baseball stadiona. 

"Bio sam na semaforu i vidio sam čovjeka koji leži na ulazu u hotel s druge strane ulice", rekao je svjedok pucnjave za lokalni WDRB. 

Neki od preživjelih uspjeli su se na vrijeme skriti u sigurnoj sobi, saznaje CNN, ali stanje ozlijeđenih osoba još uvijek nije poznato.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije