DAN ŽENA

Putin uspješno njeguje imidž 'macho muškarca': Jahao konja s policajkama

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
07.03.2019.
u 18:38

Ruski predsjednik Vladimir Putin uzjahao je u četvtak konja i galopirao s policajkama u videosnimci objavljenoj diljem Rusije uoči Međunarodnog dana žena

Ruski predsjednik Vladimir Putin uzjahao je u četvtak konja i galopirao s policajkama u videosnimci objavljenoj diljem Rusije uoči Međunarodnog dana žena. Putin u 19 mjeseci vladavine pažljivo njeguje imidž "macho muškarca" objavljujući fotografije na kojima nagog torza jaše konja u Sibiru, roni u zaleđenoj vodi i upravlja protupožarnim zrakoplovom. 

Šezdesetšestogodišnjak, čija popularnost posljednjih mjeseci pada, prikazan je na državnoj televiziji kako u trapericama i jakni uzdignuta ovratnika jaše smeđeg konja uz policajke na bijelim konjima. Polagano su galopirali po kampu za obuku policijskih konja u Moskvi, u pratnji drugih uniformiranih policajaca na konjima. Putin im je kasnije poklonio konja Golden Raya, objavile su novinske agencije. 

Uoči Međunarodnog dana žena u petak, Putin je rekao da su žene sve zainteresiranije za rad u policiji i da trenutno čine nešto više od četvrtine zaposlenih u ministarstvu unutarnjih poslova. Ankete pokazuju da je Putinova popularnost pala zbog dugogodišnjeg pada realnih plaća i nepopularne vladine mjere o povećanju dobi za odlazak u mirovinu. Unatoč tome, on je i dalje najomiljeniji političar kojega prema posljednjoj anketi podržava 65 posto građana. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije