Kakva sreća:

Roditelji pronašli bebu izgubljenu tijekom napada

roditelji
Facebook
19.07.2016.
u 07:45

Francuskinja Tiava Banner je slavila Dan pada Bastille s prijateljima i gledala vatromet kada je započeo teroristički napad. Krenuo je kaotični stampedo ljudi koji su bježali od napadača koji je kamionom gazio ljude. U cijeloj toj strci izgubila je svog osmomjesečnog sina, prenosi Distractify.

Neumorno su ga tražili, a onda su postavili i objavu na Facebooku koja se brzo proširila zahvaljujući ljudima koji su dijelili objavu i pristali pomoći nesretnoj ženi u potrazi. Policija je zaprimila poziv, ali u tom trenutku nije još bilo sigurno da li je beba među žrtvama napada, prenosi 24sata.hr

- Izgubila se beba od osam mjeseci! Dragi prijatelji, molim vas ako znate ikakvu informaciju, ako ju je netko uzeo, javite se! - napisala je Tiava na Facebooku.

Objava se u kratkom vremenu podijelila 22 000 puta. I urodila je plodom. Obiteljski prijatelj je potvrdio za AFP da je mlada žena uzela dijete tijekom napada, ali da nije mogla pronaći roditelje pa ga je odvela kući.

Zahvaljujući Facebooku, beba se vratila roditeljima

- Našli smo ga. Hvala puno gospođice Joy Jostle!!!! Hvala svima na Facebooku. Hvala svima koji su nam pomogli. Ne stignem odgovoriti na svaku poruku zasebno - javila je majka dobru vijest.

Dodala je i da su svi članovi njene obitelji koji su završili u bolnici dobro i da se moli za svoju obitelj i sve obitelji žrtava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije