NA DRŽAVNOJ TELEVIZIJI

Ruski političar predložio otmicu ministra obrane zemlje članice NATO-a: ‘Išao bi u Kijev, a probudio bi se negdje u Moskvi‘

01.06.2022.
u 09:59

Ruski političar predložio je otmicu ministra obrane NATO-a u Ukrajini i dovođenje u Moskvu na ispitivanje o tome kakve "naredbe" Zapad daje Kijevu. 

Oleg Morozov, koji je prvi put izabran u ruski parlament 1993. godine i član je dominantne stranke Jedinstvena Rusija, rekao je da isporuka zapadnog oružja Ukrajini predstavlja izravnu prijetnju Rusiji i da bi mogla zahtijevati od Moskve da preispita svoje vojne ciljeve, piše Reuters.

"Znate, možda je to fantastičan zaplet koji spremam… da će u bliskoj budućnosti, u nekoj fazi, ministar rata neke zemlje NATO-a otići vlakom u Kijev da razgovara sa Zelenskijem. Ali on tamo ne bi stigao. I probudio bi se negdje u Moskvi", rekao je Morozov u emisiji "60 minuta" na državnoj televiziji Rossiya-1 u ponedjeljak.

"Mislite da ga otmemo?" upitala je televizijska voditeljica Olga Skabejeva.

"Da. A onda bismo riješili tko je za što dao koji nalog, tko je za što točno odgovoran. U svijetu sada postoje nova pravila. Neka svi ti ratni ministri koji se okupljaju u Kijevu malo razmisle o tome kako bi bilo probuditi se u Moskvi", rekao je.

Ni Morozov ni Skabejeva nisu naknadno komentirali izjave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?