Nesreća u zoološkom vrtu:

Sibirski tigar ozlijedio djevojčicu i ženu

nesreća
06.04.2016.
u 08:38

U zoološkom vrtu u turskom gradu Kocaeliju u napadu sibirskog tigra ozlijeđena je djevojčica i njena tetka, javlja Anadolu Agency (AA).

Tijekom posjete Zoološkom i botaničkom vrtu Darica Faruk Yalcin u Kocaeliju, 26-godišnja Meryem Dereli je željela fotografirati svoju 6-godišnju nećakinju Zeynep Kircali, ali do nesreće je došlo kada se djevojčica previše približila kavezu sibirskog tigra.

Djevojčica je prešla zaštitnu ogranu i stala uz metalnu ogradu kaveza, kada je kroz metalne šipke napao tigar. U pokušaju da pomogne djevojčici i žena se približila rešetki kroz koju tigar udario šapom.

Ozlijeđenoj djevojčici i mladoj ženi je u pomoć stigla ekipa hitne medicinske pomoći, te su prevezene u obližnju bolnicu.

Tigar je na rukama i leđima djevojčice nanio osam posjekotina, dok je njena tetka prošla sa ogrebotinama na ruci, prenosi Pogled.ba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije