priopćenje

Sindikat policije Hrvatske: Ovakvo ponašanje nema opravdanja niti ima veze sa sportom

22.05.2022.
u 15:26

Sindikat policije Hrvatske osudio je u nedjelju organizaciju nereda kojima su sinoć navijači HNK Hajduk blokirali jednu od glavnih hrvatskih prometnica i napad na policijske službenike, ističući da za takvo ponašanje nema opravdanja niti ono ima veze sa sportom.

- Sindikat policije Hrvatske osuđuje organizaciju nereda kojima su sinoć navijači HNK Hajduk blokirali jednu od glavnih hrvatskih prometnica, dovodeći u opasnost sve putnike i vozače na tom dijelu autoceste, ističe se u priopćenju Sindikata.

Navijači su se, dodaje se, oglušili na upozorenja i naredbe policijskih službenika koji su ih pratili te su u velikom broju napali policijske službenike iz više policijskih uprava.

- Ovakvo ponašanje nema opravdanja niti ima veze sa sportom. Uporno upozoravamo na skupine koje organiziraju nerede i napade na policajce pod krinkom navijanja. Vrijeme je da se otkrije tko stoji iza takvih aktivnosti i da navijačke organizacije počnu raditi isključivo u okviru zakona i svog propisanog djelovanja, ističe Sindikat.

Zahvalivši policijskim službenicima na brzoj reakciji koja je spriječila daljnju ugrozu vozača i putnika na autocesti, Sindikat policije Hrvatske zaželio je brz oporavak kolegama koji su napadnuti i ozlijeđeni zbog toga što su radili svoj posao čuvali sigurnost građana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije