građani se uspaničili

Sirene za uzbunu na Kosovu. Na više lokacija se postavljaju barikade

Twitter
31.07.2022.
u 19:42

Građani sa sjevera Kosova javljaju da se na više lokacija postavljaju barikade.

Danas poslijepodne u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice čule su se sirene za uzbunu. Bile su vrlo glasne, što je uspaničilo mnoge građane, a posebno ljude s malom djecom koji su se zatekli na ulici, javlja KosSev. Građani sa sjevera Kosova javljaju da se na više lokacija postavljaju barikade.

Zamjenik zapovjednika Kosovske policije za regiju Sjever Besim Hoti potvrdio je za Kossev da je došlo do blokade ceste u Zubinom Potoku kod Varaga i u Rudaru, prenosi Index.

U tim mjestima blokirane su ceste te se ondje nalaze građani i mehanizacija, a za sada je situacija mirna.

 

 

Prema neslužbenim informacijama Telegrafa, granični prijelaz Jarinje je zatvoren, a ljudi u koloni čekaju više od tri sata u pravcu prema Kosovskoj Mitrovici. Neki su odustali od puta i vratili se u središnju Srbiju.

Naime, Kosovo od 1. kolovoza uvodi zabranu ulaska na svoj teritorij osobama s identifikacijskim iskaznicama Srbije i umjesto toga izdavat će tromjesečni "ulazno-izlazni dokument".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?