MOŽE DOSEGNUTI SAD

Sjeverna Koreja ne odustaje, priprema testiranje projektila dugog dometa

Reuters/Pixsell
06.10.2017.
u 21:33

Koliko mi razumijemo, namjeravaju u skoroj budućnosti ispaliti još jedan projektil. A općenito, u prilično su ratničkom raspoloženju", dodao je ruski dužnosnik.

Sjeverna Koreja priprema testiranje projektila dugog dometa za kojeg vjeruje da može dosegnuti zapadnu obalu SAD-a, objavila je u danas ruska agencija RIA pozivajući se na ruskog parlamentarca. 

Anton Morozov, član Odbora za međunarodne odnose donjeg doma parlamenta - Dume - i još dvojica zastupnika, boravili su u Pyongyangu od 2. do 6. listopada, dodaje RIA.

"Pripremaju se za nova testiranja projektila dugog dometa. Čak su nam dali matematičke izračune za koje vjeruju da dokazuju da njihov projektil može pogoditi zapadnu obalu SAD-a", kazao je Morozov.

"Koliko mi razumijemo, namjeravaju u skoroj budućnosti ispaliti još jedan projektil. A općenito, u prilično su ratničkom raspoloženju", dodao je ruski dužnosnik. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije