sud u Čačku

Srbin mora platiti kaznu zbog svađe u kojoj je spomenuo Vučića

vucic
17.03.2017.
u 16:56

Prekršajni sud u Čačku kaznio je poljoprivrednika Miloša Pajovića (22) iz sela Mršinci kod Čačka sa 10.000 dinara, jer je spomenuo Vučićevo ime. 

Pajović je kažnjen jer je u čačanskoj bolnici narušavao javni red i mir, a u presudi se navodi da je tom prilikom "spominjao i premijera Aleksandra Vučića", objavio je čačanski portal Moravainfo.

On je prošlog proljeća susjeda u teškom stanju doveo u bolnicu. Doktorica mu je rekla da ozlijeđenog susjeda mora odvesti u kiruršku ambulantu. Pajović je rekao kako žuri i predložio da ga doktorica odvede, što je ona odbila. 

"Pa ti onda zovi Vučića, neka ga on vodi do bolnice, a ja odoh kući", rekao je Pajović doktorici, nakon čega se udaljio iz kruga bolnice, navodi se u presudi Prekršajnog suda, prenosi Index.hr. 

Policija je protiv njega podnijela prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira. 

Obrana okrivljenog tvrdi da ga se tereti jer je spomenuo premijera pred doktoricom. No, sama je doktorica to opovrgnula rekavši da ga ne tuže zbog spominjanja Vučića nego zbog bahatog i neprimjerenog ponašanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije