las vegas

Stipini vatrogasci parkirali kamion ispred Arene i navijali: 'To smo mi, to su moja braća'

16.08.2020.
u 10:54

Vatrogasna postrojba Las Vegasa parkirala je kamion ispred UFC dvorane, a pored autoceste. Stepenice razvučene u nebo i... U pustinji Nevade svi su iz daleka mogli vidjeti natpis: Ajmo, Stipe Miočić!

Kako je ovo je..no cool! Vatrogasci iz Las Vegasa došli su nam na vrata da bi podržali svog brata Stipu Miočića, objavio je Dana White, gazda Ultimate Fighting Championshipa (UFC).

Miočić je u nedjelju ujutro, u završnom činu najveće trilogije u UFC povijesti, 100% zasluženo po drugi put pobijedio Cormiera, obranio naslov najboljeg teškaša na svijetu i definitivno postao: najbolji ikad.

Nitko nema ni najmanje dvojbe: Stipe Miočić je - najjači čovjek svih vremena!

A dvojba ni prije, ni poslije nije postojala za Stipine kolege. Hrvat iz Clevelanda je otac, sin i suprug te UFC borac i vatrogasac. Posebne su veze tih ljudi koji svaki dan kad idu na posao znaju da im život u svakom trenutku može biti u opasnosti.

- Vatrogasci? Pa to su moji ljudi, moja braća! Oni iz moje postrojbe, a zapravo i svi diljem Ohija, Amerike i svijeta. Jednostavno: braća - pričao je Stipe na press-konferenciji poslije meča i još jedne kolosalne pobjede.

Ovo je impresivna niska boraca koje je u karijeri pobijedio:

  • Roy Nelson

  • Gabriel Gonzaga

  • Fabio Maldonado

  • Mark Hunt

  • Andrei Arlovski

  • Fabricio Werdum

  • Alistair Overeem

  • Junior dos Santos

  • Francis Ngannou

  • Daniel Cormier - dvaput

Dana White bio je oduševljen kada je prije spektakla zvanog UFC 252 došao u dvoranu Las Vegasu, a ispred dvorane tj. pored autoceste dočekao ga je - vatrogasni kamion.

Foto: Twitter/Reuters

Vatrogasci Las Vegasa došli su pružiti podršku svom bratu Stipi, stepenice razvukli dvadesetak metara u zrak pa je u pustinji Nevade i središtu svjetske zabave svatko iz daljine mogao vidjeti natpis: 'Ajmo, Stipe Miočić'!

Foto. Twitter/Reuters

- Hvala im, hvala mojoj braći iz Vegasa. Naježio sam se kad sam vidio. To su vatrogasci. To smo mi. Braća - rekao je Miočić na press konferenciji nakon druge pobjede nad Cormierom i potvrde status najboljeg borca u povijesti, piše 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije