PRIJE 3 MJESECA DALA OTKAZ

Strašan zločin potresao Australiju: Majka hrvatskih korijena ubila troje djece pa sebe

15.01.2021.
u 13:45

Iz navoda susjeda, zadnjih se nekoliko mjeseci ponašala čudno i mišljenja su da je pala u depresiju

Strašan zločin dogodio se u Australiji, javljaju tamošnji mediji. U obiteljskoj kući Perinović u gradu Victoriji u Australiji, policija je pronašla četvero mrtvih - majku i troje djece.

Djecu Claire (7), Anna (5) i Matthew (3) policija sumnja da je ubila majka Katie, nakon čega je i sebi oduzela život. 

Iz Odjela za ubojstva javili su da je 48-godišnji otac Tomislav Perinović odmah pušten iz zatvora nakon što je utvrđeno da on nije bio uključen u ubojstvo, kako je i sam alarmirao službe.

Homicide detectives have released the husband of a 42-year woman found dead along with the couple's three children in Tullamarine yesterday. Police have determined the mother was responsible for all four deaths @SimoLove pic.twitter.com/nr63AZDALq

Iz navoda susjeda, majka Katie, inače hrvatskoj podrijetla, zadnjih se nekoliko mjeseci ponašala čudno i mišljenja su da je pala u depresiju, a prije tri mjeseca je i dala otkaz na poslu gdje je radila kao psihoterapeutkinja, navodi lokalni portal News9.

Investigation update into Tullamarine death - Homicide Squad investigators believe the 42-year-old woman is responsible for all four deaths and the 48-year-old man was not involved in the incident. ➡ https://t.co/214eyeX0cY pic.twitter.com/tfgIfIsWZy

- Nekoliko tjedana prije ovog nesretnog događaja, Katie i njezina djeca prisustvovali su rođendanu moje kćerke. Katie je bilo neobično tiha i nikad je dosad nisam vidjela u tom izdanju. Na rođendanu je bilo i nekoliko drugih mama koje su odmah primijetile njezino čudno ponašanje, govori jedna susjeda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije