PREKINUT PROMET NA A4

Strašna nesreća kod Sv. Helene: Eksplodirala cisterna u sudaru s automobilom, jedna osoba ozlijeđena

25.11.2021.
u 15:38

Kod Svete Helene došlo je do sudara automobila i cisterne pri čemu je cisterna eksplodirala. Očevici javljaju da se čula eksplozija.  Prema informacijama iz HAC-a, na autocesti A4 između čvora Sveta Helena i Komin u smjeru Goričana  došlo je do prometne nesreće u kojoj je prema informaciji sudjelovalo osobno i teretno vozilo koje je prevozilo plin. Prema za sada nepotvrđenoj informaciji teretno vozilo je ostalo u kvaru na zaustavnoj traci i na  njega je naletjelo osobno vozilo. Vozila su na zaustavnoj traci.  Prema informaciji jedna osoba je ozlijeđena. Sve žurne službe sve  stigle su na mjesto događaja. Potvrđeno je da je na zaustavljenu cisternu naletjelo kombi vozilo. Ozlijeđena osoba je zbrinuta od strane HMP-a. Promet se u oba smjera vodi obilaznim pravcem. Vatrogasci su nam rekli da je intervencija još uvijek u tijeku i da vatra još gori. 

- Ja sam naletio kad je već sve gorjelo. Vidio sam još neki kombi caddy razvaljen prije. Ne znam što se tocno dogodilo. Ali bila je buktinja i uber vruće - kazao nam je Nikola Pikec Uroicz koji je prošao kraj nesreće.  Uskoro opširnije.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije