suočila se s roditeljima

Stravična ispovijed: Imala je 11 godina, a roditelji je tjerali da pije i s njima se seksa

amanda
Foto: Screenshot: Youtube
1/2
18.11.2016.
u 18:39

"Justine bi mi, tijekom seksa s mojim ocem, pokazivala što raditi za uživanje u seksu", rekla je i dodala da bi se nakon svega svi ponašali kao da se ništa nije dogodilo

Kad je imala samo 11 godina, Amandu je otac zlostavljao dok je majka čitav čin snimala i navodno s ocem prodavala dalje. Monstrumi su te 1996. osuđeni na 20 godina zatvora. Prošlo je 20 godina i kćer se konačno suočila s roditeljima i to u najnovijoj epizodi emisije Dr. Phil.

Amanda se suočila sa svojim roditeljima Justine i Jimom, a ispričala je kako su je tjerali da pije alkohol, a zatim i da se s njima seksa. Majka kaže da mrzi samu sebe, a obje su pustile i suze. 

"Mrzim samu sebe". rekla je Justine na što je Amanda samo rekla kako joj je nevinost nasilno ukradena.

"Justine bi mi, tijekom seksa s mojim ocem, pokazivala što raditi za uživanje u seksu", rekla je i dodala da bi se nakon svega svi ponašali kao da se ništa nije dogodilo. Otkrila je i kako su joj zabranili da otkrije tajnu te da joj je, iako je prošlo 20 godina, teško pao njihov izlazak iz zatvora.

Jim je s njom pokušao stupiti u kontakt preko društvenih mreža, ali ne da se ispriča već je bio toliko manipulativan da je prekinula komunikaciju. Majka Justine, iako se mrzi, za sve krivi supruga koji je priznao da je zlostavljao kćer i da je sve to planirao od kad se rodila jer je shvatio koliko može zaraditi od dječje pornografije.

Majka tvrdi da ju je Jim na to nagovarao tri mjeseca, a otac pak je priznao da nije imao nikakav osjećaj krivnje. "Amanda je pokazala interes. Zamijenio sam njezinu tinejdžersku znatiželju za pravi interes", rekao je Jim i dodao kako je nije gledao kao svoju kćerku, nego kao osobu koja igra ulogu, prenosi Index.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije