SLATKA OSVETA

Tražio je da mu pošalje fotografiju svoje stražnjice, oduševilo ga ono što je dobio

Foto: Instagram
1/2
23.07.2018.
u 17:49

S obzirom na to da je bio vrlo uporan, Charlie Harris mu je odlučila ispuniti želju te mu je poslala fotografiju stražnjice u čipkastim gaćicama

Djevojka Charlie Harris iz engleskog Nottinghama godinu dana primala je poruke jednog nastranog obožavatelja koji ju je tražio da mu pošalje fotografiju svoje stražnjice. 

S obzirom na to da je bio vrlo uporan, ona mu je odlučila ispuniti želju te mu je poslala fotografiju stražnjice u čipkastim gaćicama. Perverznjak je bio oduševljen pa ju je, unatoč tome što je obećao da neće, tražio da mu pošalje još fotografija jer ga je 'jako uzbudila'.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto: Instagram/Wanda Nara

No, ono što je tek kasnije vjerojatno i sam saznao s obzirom da se priča proširila internetom je da mu Charlie uopće nije poslala fotografiju svoje stražnjice već je riječ o pozadini jednog muškarca.

Foto: Instagram/Wanda Nara

– Definitivno sam se osjećala kao da sam se osvetila jer me pitao može li spremiti tu fotografiju i rekao je da ga jako uzbuđujem te da je znao da im posebno tijelo. Nadam se da će naučiti svoju lekciju da nije u redu tražiti tuđe fotografije i ponašati se kako se on ponašao – ispričala je ona za Unilad.

Svoju 'osvetu' objavila je na Twitteru gdje je izazvala lavinu reakcija. Dok su joj pojedine žene pisale kako je perverznjaka mogla jednostavno blokirati, mnogi su je ipak podržali u onome što je učinila. Što vi mislite, treba li uopće komunicirati s takvim osobama?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?