PRIJETI IM ZATVOR

Tri ruske tinejdžerice ubile oca mafijaša jer ih je godinama tukao i seksualno zlostavljao

30.07.2018.
u 17:12

Jedan od kraljeva ruske mafije pronađen je s ubodnim ranama mrtav u hodniku zgrade u kojoj su živjeli u Moskvi

Ruske tinejdžerice Kristina (19), Angelina (18) i Maria (17) priznale su ubojstvo 57-godišnjeg oca Mikhaila Khachaturyana te im sada prijeti 15 godina zatvora. 

Sestre su oca izbole na smrt nakon godina mučenja i seksualnog zlostavljanja.

Jedan od kraljeva ruske mafije pronađen je s ubodnim ranama mrtav u hodniku zgrade u kojoj su živjeli u Moskvi.

Prema policijskom izvješću, sve tri sestre priznale su ubojstvo oca tvrdeći kako su godinama trpjele seksualno, psihičko i fizičko zlostavljanje. 

– Mrzile smo ga i htjele smo samo da se jedna stvar dogodi - ili da nestane ili da ga nikad nismo poznavale. Željele smo da ode i nikad se ne vrati – rekla je policiji najstarija sestra.

Otac, inače ovisnik o herionu, na dan ubojstva prijetio im je nožem u stanu u kojem su živjele, ispričale su policiji. Jedna od sestara tada je uzela nož i ubola ga, a ostale su joj se pridružile u napadu. Otac je pokušao pobjeći iz stana, no one su trčale za njim i bole ga te je on naposlijetku preminuo u blizini dizala.

Prijatelji i susjedi obitelji ispričali su kako je otac bio tiranin te da ga je supruga, majka sestara, napustila zbog zlostavljanja, a sina je izbacio iz kuće. Jedan obiteljski prijatelj kazao je da je znao da je najmanje jedna djevojka seksualno zlostavljana.

– Uvijek ih je tukao. Jednom ih je odveo u šumu i prijetio im smrću. Majka je oobjegla od njega te im je zabranio komunikaciju s njom.

Otac je bio povezan s kriminalnim svijetom, bio je mafijaški šef – ispričala je obiteljska prijateljica. Otac je jednu od sestara natjerao na oralni seks nakon čega je ona popila tablete u namjeri da si oduzme život. No, liječnici su je uspjeli spasiti.

Unatoč traumama koje su proživjele, tužiteljstvo ih tereti za ubojstvo te im prijeti kazna zatvora od 10 do 15 godina.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?