Bivši predsjednik SAD-a

Trump opet okupio tisuće pristaša: 'Vratit ćemo Ameriku'

trump
Reuters
27.06.2021.
u 10:20

Bivši američki predsjednik Donald Trump održao je u Ohiu prvi masovni skup nakon odlaska iz Bijele kuće gdje je još jednom iskoristio priliku da kritizira rad sadašnje američke administracije, ali i da najavi svoje planove za izbore 2024. godine.

Tijekom govora pred simpatizerima njegove politike, Trump je kritizirao način vladavine Joea Bidena te je naglasio kako se protivi migracijskoj politici njegove administracije.

"Imate milijune ljudi koji dolaze u SAD. Mi ne znamo tko su oni. Joe Biden radi potpuno suprotnu stvar od onoga što smo radili mi. Bidenova administracija je već sada potpuna i totalna katastrofa. Biden uništava naciju pred našim očima", poručio je Trump.

Govoreći pred tisućama svojih pristaša, Donald Trump je ponovio tvrdnju kako su izbore 2020. godine obilježile brojne prevare te da i dalje smatra kako je zapravo on trebao pobijediti i tako nastaviti svoj predsjednički mandat na čelu najjače svjetske sile, prenosi Klix.

"Predsjednički izbori su bili namješteni. Pobijedili smo na tim izborima", rekao je Trump okupljenima koji su počeli skandirati: "Trump je pobjednik".

Iako je Trumpovo pojavljivanje na skupu trebalo predstavljati podršku republikancu Maxu Milleru u borbi za mjesto u Kongresu, Trump je govor iskoristio kako bi kritizirao sadašnju vlast u SAD-u, ali i najavio planove za predsjedničke izbore 2024. godine.

Uzevši u obzir "predsjedničku" scenografiju koja ga je pratila dok je držao govor, te slogan "Spasimo Ameriku", Donald Trump je jasno poručio kako nema namjeru odustati od politike te da je izvjesno kako će se kandidirati i 2024. godine.

"Dobili smo izbore dva puta, i vjerojatno ćemo morati dobiti i treći put. Moguće je. Vratit ćemo Zastupnički dom, vratit ćemo Senat, i ubrzo ćemo vratiti i Ameriku", rekao je Trump.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?