Predsjednik SAD-a

Trump: Uspjevam zaustaviti masovna ubijanja između Srbije i Kosova

trump
CARLOS BARRIA/REUTERS/PIXSELL
20.09.2020.
u 15:33

Američki predsjednik Donald Trump u predizbornoj kampanji u Sjevernoj Karolini rekao je da će, možda, dobiti Nobelovu nagradu za mir, a u tom kontekstu spomenuo je i Kosovo, rekavši da njegova administracija uspjeva zaustaviti "masovna ubijanja" koja se već godinama događaju na tom prostoru.

"Zaustavljamo masovna ubijanja između Kosova i Srbije. Dugo su se ubijali, a sada će prestali". Rekao sam im, prijatelji pridružite se, znate, stotinama godina su se ubijali...“, rekao je Trump, govoreći o tome kako je nominiran za Nobelovu nagradu za mir, a "lažni mediji" u SAD nisu o tome izvjestili u svojim emisijama.

Sedam poslanika Europskog parlamenta predložilo je Donalda Trumpa za laureata Nobelove nagrade za mir i uputili su nacrt rezolucije kojom od Europske komisije i Europskog vijeća traže da podrže njihov predlog.

Ranije ovog mjeseca, Trampa je za Nobelovu nagradu za mir predložio i član norveškog parlamenta Kristijan Tibring-Gjede, izvjestili su američki mediji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?