nakon posla

Turski radnici oteti u baru u Nigeriji

ilustracija
22.07.2019.
u 21:47

"Opuštali su se u baru kada su ih otela šestorica naoružanih muškaraca", rekao je Okasanmi za CNN

Naoružani napadači oteli su u baru u Nigeriji četiri građevinska radnika iz Turske koji su posjetili ugostiteljski objekt kako bi se, uz piće, opustili nakon posla, javlja CNN.

Šestorica muškaraca odvela je pod prisilom turske državljane koji su boravili u baru u selu Gbale u Kwari, izjavio je glasnogovornik državne policije Ajayi Okasanmi.

"Opuštali su se u baru kada su ih otela šestorica naoružanih muškaraca", rekao je Okasanmi za CNN i dodao kako su sigurnosne nigerijske postrojbe krenule u potragu za otetim turskim državljanima, prenosi Index.hr. 

Za sada nije zatražena otkupnina

Još nije zatražena nikakva otkupnina i otmičari nisu stupili u kontakt s policijom, rekao je Okasamni.

Turski radnici oteti su iz bara nekih tjedan dana nakon što su 15. srpnja naoružani muškarci oteli drugih 10 turskih državljana s broda koji je plovio obalom Nigerije.

U posljednjih nekoliko mjeseci, organizirane bande otele su, uz strane državljane, i  nekoliko visoko pozicioniranih državljana Nigerije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?