KAKO NIJE PRIMIJETILA?

U dvorištu pronašla mačku, no onda su joj otkrili što je zapravo 'spasila'...

Foto: Craigslist
1/4
27.05.2019.
u 19:13

Vrlo je glasan, a mislim da je mješanac tigraste i bengalske mačke, moguće da je Maine coon budući da je jako velik i debeljuškast, napisala je u oglasu žena koja je tražila vlasnika mačke koju je pronašla u svome dvorištu

Žena iz Richmonda u američkoj saveznoj državi Virginiji spasila je mačku koja je zapela glavom između ograde u njezinom dvorištu te je 'vrištala' za pomoć. 

Vlasnica kuće mačku je oslobodila te je unijela u kuću i fotografirala je, a potom je objavila oglas na popularnoj američkoj stranici za oglašavanje Craigslist.

– Unijela sam je u kuću jer izgleda preveliko i zdravo za lutalicu, a psi ovdje znaju pobjeći i jedu mačke koje izađu van. Popunjena je, ima malene pruge i točkice na nogama i velike bijele krugove na stražnjem dijelu ušiju. Jedino što nema rep, no sve ostalo je u redu. Vrlo je glasan, a mislim da je mješanac tigraste i bengalske mačke, moguće da je Maine coon budući da je jako velik i debeljuškast. Većinu fotografija snimila sam sinoć pa izgleda smeđe, no zapravo je više sive boje. Bio je jako gladan. Molim vas, ako imate informacije o vlasniku, javite mi što hitnije. Ne mogu ga zadržati jer je lud i vrlo agresivan – objavila je žena u oglasu. 

Za razliku od nje, mnogi su prepoznali da nije riječ o običnoj mački. Žena je, naime, u kuću unijela divlju mačku, odnosno risa. Risevi nastanjuju Sjevernu Ameriku, a poznati su upravo po svom kratkom repu. Nakon što je primila brojne poruke ljudi koji su je upozorili da u kući drži risa, žena ga je odmah pustila natrag u divljinu.

– Hvala svima koji su mi javili da je to zapravo ris. Nije ni čudo što je bio tako razdražljiv. Otela sam ga. Nisam iz Amerike i nikad nisam vidjela risa, mislila sam da su divlje mačke puno veće. Ne mogu vjerovati da sam ga unijela unutra – napisala je kasnije preplašena žena. Dodala je kako je ris urinirao po cijeloj kući pa sada mora sve dobro očistiti.

– U svakom slučaju, drago mi je da je dobro i da nije izgubljena mačka. Pustila sam ga kraj drveća u dvorištu odakle je i došao. Ja sam isto dobro, nemam ugriza ili ogrebotina – dodala je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?