TERORIZAM

U Njemačkoj uhitili muškarca, bombašu uoči napada slao SMS

napad
25.03.2016.
u 13:35

Belgijski mediji javljaju kako je uhićen drugi napadač na stanicu metroa Maelbeek u Bruxellesu, gdje je u bombaškom napadu ubijeno 20 osoba. Ta informacija još nije službeno potvrđena. 

Na stanici se, podsjetimo, raznio Khalid El-Bakraoui, dok su njegov brat Ibrahim i Najim Laachraoui izvršili bombaški napad u zračnoj luci. 

Sky News pak piše kako američke vlasti znaju identitet trećeg napadača iz zračne luke koji nije aktivirao svoj eksploziv te policija traga za njim. Muškarac je bio odjeven u bijelo, a na glavi je imao šešir. Navodno je riječ o osobi koju Amerikanci imaju na popisu terorista, prenosi Vecernji.hr

U Njemačkoj je pak uhićen muškarac na području Düsseldorfa, a koji je navodno povezan s napadima u Bruxellesu, piše Bild. Riječ je o Samiru E., a on je navodno pripadnik salafija te je prošlog ljeta priveden na tursko-sirijskoj granici i deportiran u Nizozemsku. Policija je navodno na njegovu mobitelu pronašla dvije sumnjive poruke poslane na dan napada u Belgiji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?