Napad na policiju

U Norveškoj dva policajca izbodena nožem

norveška policija
20.11.2015.
u 19:43

Malo nakon napada policija je rasporedila velike snage te uhitila osumnjičenog

Norveška policija je priopćila danas da je uhitila jednog čovjeka osumnjičenog da je izbo nožem i teško ozlijedio dva policajca, iz još neutvrđenih razloga, u gradu Vennesla.

Hospitalizirani su u susjednom gradu Kristiansand, dvije žrtve su u "ozbiljno teškom stanju, ali životi im nisu u opasnosti", rekao je jedan dužnosnik lokalne policije na kanalu TV2 Nyhetskanalen.

Malo nakon napada, koji se dogodio u strogom centru grada u maloj općini Vennesla, policija je rasporedila velike snage koje su uhitile osumnjičenog.

"Namamo nikakvih informacija o motivima napadača", dodao je policajac.

Smatran je kao opasna osoba, a nakon napada pobjegao je pješke. Prema izvješću policije, dva policajca su bila u civilu u trenutku napada, ali su nosila policijske oznake. Jedan je izboden u vrat, precizirao je Verdens Gang (VG), pozivajući se na očevice napada, prenio je Le Figaro.

Policija je na twitteru opisala čovjeka od oko 1,90 metara u plavoj flanelskoj košulji, vojnim cipelama i s tamnom kapom. Ovakva vrsta incidenta je rijetka u Norveškoj, gdje je niska stopa kriminala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?