Cijena nije sitnica

U Rusiji prodaju babuške s likom Kolinde Grabar-Kitarović u nogometnom dresu!

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
17.09.2019.
u 19:16

Kolinda Grabar-Kitarović (još?) nema 'svoju' Barbie lutkicu, no zato je dobila - babušku. U Rusiji se, naime, prodaje babuška s likom hrvatske predsjednice. Lutka je u dresu hrvatske nogometne reprezentacije, a u rukama drži nogometnu loptu.

Mnogi Rusi vjerojatno pojma nemaju da je jedan od njihovih simbola utjelovio hrvatsku političarku, no neobičan suvenir zapeo je za oko ekipi iz Hrvatske. Djelatnici glazbene knjižare Rockmark u Sankt Petersburgu ugledali su babušku Kolindu te ju snimili i objavili na službenom instagramu, prenosi Slobosna Dalmacija. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ako ste poželjeli da plavokosa predsjednička babuška krasi i vaš dom, pripremite 250 eura. Tolika joj je cijena, pa tko voli nek izvoli.

Inače, nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Kolinda Grabar-Kitarović je postala prava zvijezda u toj zemlji. Njena popularnost u toj zemlji je tolika da je čak i rusko izdanje popularnog magazina Hello! objavilo priču o Kolindi uz fotografiju njenog slavlja u hrvatskom dresu u VIP loži.

Ah, kakva ženska!" stajalo je u naslovu teksta, a u tekstu su joj tepali da je "jedna od onih koji će promijeniti svijet".

Ključne riječi

Komentara 2

IJ
I ja tebi
19:39 17.09.2019.

Bravo Rusi imaju smisla za ljepotu i pamet. Kraljica zauvijek.

Avatar Feral
Feral
20:37 17.09.2019.

Ta Babuška je preskupa.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije