RASPORIO ČOVJEKA I POJEO MU SRCE:

Ubijen je najpoznatiji al Kaidin kanibal

ubijen
06.04.2016.
u 19:39

Bivši sirijski pobunjenik Abu Sakkar koji se 2013. godine proslavio groznim videom u kojem jede organ, najvjerojatnije srce, čovjeka ‘pogrešne’ vjere kojeg je ubio, mrtav je.

Bio je član je Slobodne sirijske vojske dok nije prešao al Nusra Fronti, filijali al Kaide u Siriji, piše Mirror.

Ne sjeća se dobro

Snimka njega kako otvara prsa čovjeka i uzima organ pa ga primiče ustima potresla je sve koji su je vidjeli. Dok je izvlačio organ kazao je:

“Pojest ćemo srca i jetru vas Bašarovih pasa”. Drugi su se pored njega derali: “Allahu Akbar”.

Kasnije je dao intervju britanskom BBC-ju u kojem je naveo da se ne sjeća dobro tog događaja. Tvrdi da je ono moglo biti srce ili neki drugi organ. Kazao je i da nije to htio učiniti no morao je jer “mora prestrašiti neprijatelja i poniziti ga”.

Ubio ga je zbog uvrede

Mrtvi vojnik bio je Šijit ili pak Alawit za koje smatra da nisu pravi muslimani. Ubio ga je jer ga je taj muškarac uvrijedio, kaže.

Navodno su u muškarčevu telefonu pronašli video snimke silovanja, zlostavljanja i ubijanja odraslih i djece. Pronašli su i snimak u kojem ubijeni zlostavlja jednu ženu i njene dvije kćeri, prenosi Net.hr

Prije nekoliko dana na internetu su se pojavile fotografije Sakkarova tijela. Ubijen je u Siriji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije