Nova meta Al Kaide:

Ubijte sve najbogatije Amerikance

džihadisti
18.05.2016.
u 15:31

Teroristička organizacija Al Kaida u svojem je propagandnom časopisu 'Inspire'pozvala džihadiste da unište američku ekonomiju tako što će poubijati vodeće poslovne ljude i poduzetnike. 

Članak objavljen u subotu poziva 'profesionalne ubojice' uz fotografiju muškarca s kapuljačom koji s ulice promatra kuću. Također, u tekstu je i ilustracija Billa Gatesa s pištoljem i prolivenom krvi. Organizacija Middle East Media Research Institute, koja je u posjedu kopije časopisa, tvrdi kako članak sadrži detaljne upute o pripremama i izvršenju ubojstava. 

Citirali su i glavnog urednika Yahya Ibrahima koji kaže kako je ''prorok naredio ubojstvo mnogih kriminalaca koristeći ovu metodu''.

- Mi slijedimo njegove korake i način na koji se borio sa svojim neprijateljima i prijateljima. Nikad nećemo odložiti oružje dok ne ispunimo ono što Alah od nas traži. Odlučni smo da se nastavimo boriti i napadati Amerikance uz pomoć džihadističkih organizacija te ih progoniti u vlastitoj zemlji - riječi su Ibrahima, prenosi Fox News. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije