STRAVIČAN ZLOČIN

Ubio ženu, strpao je u torbu i taksijem se odvezao do mjesta gdje ju je pokopao

23.09.2018.
u 12:22

Par ima šestogodišnju kćer i sina mlađeg od godinu dana koji su 8. rujna ove godine, ostali bez svoje majke.

Majka dvoje djece, 37- godišnja Ruskinja Anna Ovchinnikova, platila je životom povjerenje koje je ukazala svom suprugu, inače osuđenom ubojici koji je pušten iz zatvora 2011. godine, gdje je proveo 14 godina zbog prijašnjeg ubojstva.  

Vjerovala je da ga njena ljubav može promijeniti pa je odlučila udati se za njega. No, ubrzo je postalo jasno da vuk mijenja dlaku, ali ćud nikada. 

Anna je u više navrata policiji prijavljivala supruga (44) koji ju je zlostavljao i zatražila je i razvod, ali zbog toga ju je udario u lice, a zatim u napadu bijesa i zadavio, rekli su ruski istražitelji.

Nadzorna kamera snimila ga je na ulici kako vuče težag kovčeg do taksi vozila koje ga je čekalo na ulici. 

Nestanak žene prijavio je policiji njen otac, a nakon što su pregledali snimke nadzorne kamere, policija je identificirala i uhvatila njenog supruga koji je odmah priznao zločin, javlja The sun. 

Istražitelji koji se bave suzbijanjem kriminala u Rusiji, iznijeli su detalje stravičnog zločina, pojasnivši kako je muškarac tijelo supruge zakopao na rubu grada, na osamljenom mjestu. Policiji je otkrio lokaciju gdje su i pronašli zakopano tijelo. Muškarac je rekao da je ženu zadavio pod utjecajem alkohola nakon što su se posvađali kada je zatražila razvod.  

Par ima šestogodišnju kćer i sina mlađeg od godinu dana koji su 8. rujna ove godine, ostali bez svoje majke. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije