ISPUNILI JOJ ŽELJU

Uhitili staricu jer joj je u životu nedostajalo uzbuđenja

Reuters
25.03.2019.
u 20:15

Starici tijekom cijele “operacije” nije silazio smiješak s lica, a kasnije je utvrdila da joj je bilo prelijepo

Iako je doživjela čak 104 godine, Anne Brokenbrow ne može se pohvaliti da joj je život bio ispunjen uzbuđenjima i adrenalinom. Ova umirovljena kućanica koja već godinama živi u jednom domu umirovljenika u Bristolu, u jugozapadnom dijelu Velike Britanije, poželjela je bar malo iskusiti čari “života na rubu”. 

Napisala je to i u svojoj želji za 2019. godinu, običaju po kojemu svi stanovnici doma navode svoje skrivene i nikada ostvarene želje. Napisala je da bi htjela biti bar jednom uhićena, samo da osjeti kako je to biti s druge strane zakona.

Ovu poruku vidjeli su i zaposlenici doma koji su potom došli u kontakt s lokalnom policijskom postajom s namjerom da ih zamole da bakicu bar na nekoliko minuta “strpaju iza rešetaka”. Naravno, ovaj pripremni dio uhićenja morao je biti odigran u tajnosti kako Anne ne bi doznala što joj se sprema. Kako nije bilo stvarnog razloga za uhićenje 104-godišnje starice, policajci su tražili odobrenje svojeg ministarstva, a želja im je ispunjena. Formalan razlog uhićenja, koje je provedeno “prema svim pravilima struke, ali bez primjene sile, palice ili elektrošokera”, je uhićenje jer je Anne Brokenbrow izvanredna, poštena građanka.

U petak se prema staračkom domu sjatila policijska patrola s jednom policajkom i dvojicom policajaca, koji su potom ušli u dom i potražili bakicu. Kada su je locirali, stavili su joj, ne stežući ih previše, lisičine na ruke i potom je na kolicima odgurali do svojeg vozila, pomogli joj da uđe i uz sirene i rotacije odvezli je u postaju. Tamo je na trenutak smještena u ćeliju, a potom je izvučena i odvedena na kolače. Nedugo potom vraćena je u dom. Samoj starici tijekom cijele “operacije” nije silazio smiješak s lica, a kasnije je utvrdila da joj je bilo prelijepo. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije