Manuel Valls

Usprkos terorizmu, EURO 2016 s osiguranim fan zonama

Manuel Valls
28.03.2016.
u 08:17

"Teroristi su htjeli suzbiti život. Euro se trebao održati i on će biti održan", naglasio je francuski premijer

Francuski ministar Manuel Valls izjavio je kako se nastavljaju sve pripreme za predstojeće Europsko prvenstvo u nogometu usprkos napadima koji su se dogodili u Francuskoj u studenom prošle godine i u Bruxellesu početkom tjedna. 

Govoreći na francuskoj državnoj televiziji Valls je rekao da je "najjači odgovor teroristima, osim raspoređivanja obavještajnih i sigurnosnih mjera, život".

"Teroristi su htjeli suzbiti život. Euro se trebao održati i on će biti održan", naglasio je francuski premijer, prenosi Anadolija.

Budući da je Europa posljednje vrijeme poprište terorističkih napada, raste zabrinutost da bi Euro 2016 u Francuskoj, od 10. lipnja do 10 srpnja. mogao biti meta napada, a posebno fan zone gdje će ljubitelji nogometa pratiti utakmice preko velikih ekrana.

Valls je rekao da se očekuje prisustvo od sedam do osam milijuna fanova na otvorenim zonama dodajući kako će takva mjesta biti dodatno osigurana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije