OPET ZAOŠTRENI ODNOSI

Uzvratni posjet Aleksandara Vučića Hrvatskoj odgođen do daljnjeg

04.10.2017.
u 07:38

Aktualni potezi beogradske politike nisu pomogli, nego su onemogućili upućivanje službenog poziva Pantovčaka Vučiću

Službeni posjet predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Zagrebu odgođen je. Do kada, još nije poznato, no sada je već izvjesno da do uzvratnog posjeta srbijanskog predsjednika hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović neće doći do kraja ove godine, piše Vecernji.hr.

Prema prethodnim najavama, Vučić je Pantovčak trebao posjetiti u studenom, najkasnije u prosincu ove godine. Na Pantovčaku potvrđuju da je došlo do “pomaka termina” te da su uredi hrvatske predsjednice i predsjednika Srbije u kontaktu.

– S obzirom na sveobuhvatne okolnosti o kojima ovisi i datum posjeta, on još nije utvrđen – kažu na Pantovčaku. “Sveobuhvatne okolnosti” se, naravno, odnose na nova dnevnopolitička zaoštravanja na relaciji Zagreb – Beograd, a kako je u proteklih mjesec dana Vučićev posjet Zagrebu ionako “visio o koncu”, aktualni potezi beogradske politike svakako da nisu pomogli nego su, naprotiv, onemogućili upućivanje službenog poziva Pantovčaka Vučiću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije