Kakva ideja

Varao je svoju ženu, a ona je smislila nevjerojatan način da mu se osveti

Thinkstcok
08.05.2017.
u 16:29

I dok neke žene plaču i pokušavaju se utješiti da je bolje da su doznale i riješile se takvog muškarca koji ih ne zalužuje, neke u tome ne vide utjehu već smišljaju vrlo kreativne načine osvete.

Pametan muškarac pametno raspolaže svojim novcima i vjerojatno ima neku ušteđenu svotu. Nepromišljen muškarac, vara svoju ženu. I onda žena, baš kao što to uvijek bude tako, jednom dozna da ju suprug vara.  I dok neke žene plaču i pokušavaju se utješiti da je bolje da su doznale i riješile se takvog muškarca koji ih ne zaslužuje, neke u tome ne vide utjehu već smišljaju vrlo kreativne načine osvete. 

Jedna od takvih je Kolumbijka Sandra Milena Almeida. Nakon što je doznala da je njen suprug vara i da planira uzeti njihovu životnu ušteđevinu i otići od nje s tim novcima, Almeida je progutala 7.000 tisuća dolara ušteđevine, piše Daily Mail.

mala je u planu na taj način ih zadržati za sebe, no zbog jakih bolova u želucu morala je potražiti liječničku pomoć. Završila je na operacijskom stolu, liječnici su uspjeli spasiti dio novčanica. Ukupno nešto više od 5.000 dolara, a ostatak novčanica je uništen pod djelovanjem želučane kiseline. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije