JOHN BARROWMAN

VIDEO Poznati glumac svjedočio strahoti u Berlinu: 'Užas! Jako mnogo je policije, hitne pomoći'

08.06.2022.
u 14:03

Na samom početku javljanja glumac je naveo da su mu rekli da stane iza stabla kako bi nešto bilo između njih i trgovina u slučaju da se još nešto dogodi.

Vozač se automobilom zaletio među ljude u zapadnom Berlinu. Prema prvim podacima jedna osoba je poginula, a više ih je ozlijeđeno. 

Svjedoci s mjesta nesreće tvrde da je vozač došao iz smjera zapada i da je vozio "vrlo brzo". Prije nego što se konačno zabio u izlog drogerije na Tauentzienstraße, imao je "putanju uništenja", piše Welt.

Američki glumac John Barrowman, koji je proslavio u serijama ''Doctor Who'' i ''Arrow'', na Twitteru je objavio fotografije i snimke nakon incidenta. 

"Mislim da smo svjedočili terorističkom napadu ovdje u Berlinu. No, nismo sigurni. Puno  je ljudi, tijela su posvuda, vidjeli smo automobil koji je sišao niz cestu i završio u izlogu koji pokriva tri gradska bloka. Užasno je", napisao je uz objavu.

 

Na samom početku javljanja glumac je naveo da su mu rekli da stane iza stabla kako bi nešto bilo između njih i trgovina u slučaju da se još nešto dogodi. 

"Jako je loše, ljudi. Jako je mnogo policije. Mrtvo tijelo nalazi se nasred ceste. Tu je i jako mnogo hitnih službi koje pokušavaju pomoći žrtvama. Jako mnogo ljudi šepa, na mnogima se vidi da su ozlijeđeni", kazao je Barrowman i opisao kako je išao auto koji se zaletio u ljude. 

Kazao je da je auto izletio na pločnik pa je potom ponovno doletio na cestu gdje je udario nekoga, a nakon toga se vratio na mjesto gdje se dogodila nesreća, ponovno završio na pločniku i onda se tek zabio u izlog dućana. Istaknuo je da je "nevjerojatno mnogo policije koja raščišćava područje".

 

U videu koji je objavio nakon toga tvrdi da je velik broj žrtava i da vidi na stotine vozila hitne pomoći te da oni idu pješice do hotela jer je grad blokiran.

Službene potvrde o tome što se dogodilo u Berlinu nema u ovom trenutku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije