SVI PRIČAJU O TOME

VIDEO Trump zamolio suprugu da se nasmije, a njezina reakcija sada je viralni hit

Foto: TOM BRENNER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
03.06.2020.
u 13:46

Već dugo se priča o tome kako odnosi između Trumpa i njegove supruge nisu idealni i to najviše zbog ovakvih reakcija Melanije Trump.

Američki predsjednik Donald Trump sa suprugom Melanijom posjetio je Nacionalno svetište svetog Ivana Pavla II. u Washingtonu. Ovo njihovo pojavljivanje u javnosti zbog jedne Melanijine reakcije odmah je postalo viralni hit. Dok su pozirali fotografima Melania je nosila sunčane naočale i bilo je jako ozbiljna dok se Trump nervozno smješka.

U jednom trenutku sugerirao je svojoj supruzi da se i ona malo nasmije, a način na koji je ona pokušala nabaciti osmijeh dobro je nasmijao korisnike interneta. Melania se nervozno nasmijala, a to nije bio prvi put da Trumpova supruga ovako reagira kada je suprug zamoli da u javnosti bude dobre volje.

Zadnji put je sličnu reakciju imala kada su američki mediji pisalo o navodnoj nevjeri predsjednika Amerika. Kada su se ti napisi pojavili Trump i Melanija zajedno su se pojavili u javnosti i kada je Trump pokušao primiti njezinu ruku ona se odmaknula od njega, a ta situacija ponovila se još nekoliko puta kasnije.

Otkako je Trump došao u Bijelu kuću šuška se kako par ima bračnih problema te da spavaju u odvojenim sobama i da se niti ne viđaju svaki dan. Javnost je sve više počela vjerovati tim pričama nakon ovakvih Melanijinih reakcija.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?