IMA LI DVOJNIKA?

VIDEO Zbog Putinovog poteza svi bruje na društvenim mrežama: 'To nije on, što se događa?'

Twitter
23.08.2023.
u 07:25

Tijekom javljanja video-vezom, ruski predsjednik Vladimir Putin pogledao je na sat na lijevu ruku, no on ga inače nosi na desnoj, zbog čega su sada korisnici na društvenim mrežama uvjereni kako on ima dvojnika

Ruski predsjednik Vladimir Putin napravio je novu ''pogrešku'' zbog koje su društvene mreže ponovno počele brujiti o tome da koristi dvojnika za svoja predstavljanja u javnosti. Ovoga puta sve se odigralo u Johannesburgu, gdje se Putin javio video-vezom za vrijeme summita BRICS-a.

Južnoafričkoj Republici trenutno su čelnici Brazila, Indije Kine i JAR-a na kojima se raspravlja, između ostalog, i o proširenju na nove zemlje. Međutim, Putin kao čelnik Rusije nije tamo stigao zbog naloga za uhićenje koje je za njim u ožujku izdao Međunarodni kazneni sud pa se umjesto toga okupljenima obratio s daljine. Ono što je korisnicima na društvenim mrežama bio okidač bio je njegovo gledanje u sat.

 

 

Naime, na snimci koja se proširila vidljivo je kako je Putin podigao lijevu ruku, što podsjeća na radnju koju automatizmom napravimo kada želimo pogledati na sat. Potom je brzo spustio ruku i pogledao na papire, a kada se htio počeškati bilo je vidljivo kako je sat bio na desnoj ruci. Iako nije sigurno zbog čega je to napravio, brojni su mišljenja kako to uopće zapravo nije bio on, već njegov dvojnik.

- Putinov dvojnik odrađivao je odličan posao sve ovo vrijeme, no pogriješio je kada je htio pronaći svoj sat na lijevoj ruci jer pravi Putin inače sat nosi na desnoj - bio je komentar na X-u, bivšem Twitteru. 

Ubrzo se javio i savjetnik ukrajinskog ministarstva unutarnjih poslova Anton Geraščenko. - Putin je zaboravio da sat nosi na desnoj ruci. Ili to nije Putin? Što se događa? - zapitao se. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije