RUSKI VOĐA

Vladimir Putin: Vole me zvati carem

putin
13.06.2017.
u 09:40

- Čini mi se da im se to sviđa i zato pričaju o tome. Oni se toga ne mogu riješiti - rekao je Putin.

Ruski predsjednik Vladimir Putin kazao je da su američki političari napravili veliku pogrešku kada su se usredotočili na antirusku retoriku tijekom predsjedničke kampanje, piše Sputnik. 

- Na žalost, SAD su razvile modu da spekuliraju i, rekao bih, zloupotrebljavaju rusko pitanje tijekom izborne kampanje - kazao je Putin i dodao da nakon kampanje američki političari redovito govore ruskima da ne obraćaju pažnju na tu predizbornu retoriku jer će se kasnije s njima dogovoriti.  

- Ali, žrtvovanje međunarodnih odnosa u tijeku aktualnih političkih procesa je, vjerujem, velika pogreška - rekao je Putin u intervju američkom redatelju Oliveru Stoneu. 

Ruski je predsjednik komentirao i činjenicu da zapadni mediji često o nju pišu kao o novom ruskom caru. On vjeruje da je to tako jer "zapadni mediji vole takve stare stereotipe".  

- Čini mi se da im se to sviđa i zato pričaju o tome. Oni se toga ne mogu riješiti - rekao je Putin. No, preskočio je činjenice da je najmoćniji čovjek Rusije već 17 godina, da vlada gotovo bez oporbe koja je ili u zatvorima ili u egzilu u zapadnim zemljama, a mnogi oporbeni čelnici su umrli pod sumnjivim okolnostima dok je on bio na vlasti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije