U DOBRU I ZLU

Vremešni par tisućama izmamio suze: ‘Ona jedva stoji, on je nosi u vodu, drži je i šapuće…’

19.08.2017.
u 20:24

Svi koji se kupaju na plaži Valkane u Puli mogli su svjedočiti nevjerojatno dirljivom prizoru starijeg para koji se tamo svakodnevno kupa.

Naime, dvoje umirovljenika svaki se dan kupa na plaži Valkane, a ritual je uvijek isti. Jedna je kupalica fotografirala par i napisala dirljivu objavu koja se masovno dijeli na Facebooku, a mnogima je izmamila suze na oči, prenosi Net.hr. 

"Gledam ih kad god stignem otići na more.... Ona jedva da stoji na nogama... On ju vodi pod ruku, oboje su jako mršavi...dođu na more, uvijek na isto mjesto, on ju svuče i polako vodi u more...polegne je na vodu i pridržava rukama, u duboko ili plitko, svejedno, drži ju na svojim rukama...stalno joj nešto šapuće...tako 20-ak minuta i onda van...obriše ju, presvuče, obuče, sam, ona ne mrda, jer ne može...i polako krenu kući...ali njegov pogled...to se ne može riječima opisati... "u dobru i zlu, u bolesti i zdravlju..." ...kako smo obezvrijedili te riječi... brak pretvorili u mrak...umjesto odricanja stigla su poricanja...a starost neminovno stigne...i sve zajebancije i nemefregizmi se izopačeno vrate... ne poznajem ovaj vremešni par, ali volim ih gledati. oni su moji idoli", napisano na Facebooku uz njihovu fotografiju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije