Uoči izricanja presude

Vučić: Presuda Šešelju neće imati ozbiljne posljedice za Srbiju

Aleksandar Vucic
30.03.2016.
u 20:46

"Odluka ima neusporedivo manju pravnu važnost nego presuda Radovanu Karadžiću ... mislim da bilo kakva presuda ne može ima nikakve ozbiljnije posljedice za Srbiju", rekao je Vučić

Presuda haaškom optuženiku i vođi Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislavu Šešelju imat će manju važnost nego nedavna presuda bivšem predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću, ocijenio je u srijedu srbijanski premijer Aleksandar Vučić, javlja Hina.

Uoči izricanja presude 31. ožujka u Haškom tribunalu (ICTY), Vučić je novinarima u Beogradu rekao da ne zna sadržaj sudske odluke, ali da presuda neće imati ozbiljne posljedice za Srbiju.

"Odluka ima neusporedivo manju pravnu važnost nego presuda Radovanu Karadžiću ... mislim da bilo kakva presuda ne može ima nikakve ozbiljnije posljedice za Srbiju", rekao je Vučić novinarima poslije sudjelovanja na konferenciji o izbjegličkoj krizi, azilu i migracijama u Beogradu.

Srbijanski premijer je najavio da će 12. travnja posjetiti Mostar i sastati se s Draganom Čovićem, hrvatskim članom Predsjedništva BiH, ali je "spreman razgovarati i sa svima drugima".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije