šok za cijelu obitelj

Zbog jakih bolova u grlu otišla liječniku koji ju je poslao kući. Jedva je ostala živa

Getty Images
23.07.2019.
u 20:20

Njena obitelj bila je šokirana kada su im kazali u kakvom je ona stanju

Stacey Raymond (32) zbog jake boli u grlu posjetila je svoga liječnika i otpuštena je s dijagnozom upale krajnika te je dobila antibiotike. No, nakon nekoliko dana mlada žena iz Londona jedva je gutala i pila vodu od jakih bolova. 

Bolovi su bili toliko jaki da je ipak odlučila posjetiti drugog liječnika. Ustanovili su da je u grlu imala gnojni čir i morala je na hitnu operaciju jer je infekcija počela jesti kožu i mišiće, piše The Sun.

Iako su liječnici odrezali tkivo, bojali su se da infekcija ne proširi do srca, što bi bilo pogubno.

"Liječnici su oečkivali najgore, zbog bakterija koje su se širile prema mome srcu", ispričala Stacey.

Njena obitelj koja je doputovala i Južnoafričke Republike bila je šokirana kada su im kazali u kakvom je ona stanju.

"Operacija koja je trajala četiri sata bila je najteži trenutak za moju obitelj dok su čekali da čuju hoću li preživjeti", dodala je. 

Provela je sljedećih 32 dana u bolnici, dok su liječnici pratili rupu koja joj je ostala na vratu zbog operacije. Liječnici su se naime bojali da ne dođe do infekcije. 

Za Stacey je potom  krenulo još jedno teško razdoblje. Uslijedile su brojne operacije presađivanja kože s butina da bi se popunila rupa na vratu i dekolteu.  

"Morala sam ponovno naučiti kako da podižem glavu jersu mi skinuli kožu koja je pridržavala mišiće. Mogla sam samo ležati na leđima Ovo je utjecalo na moj fizički izgled i samopouzdanje, ali se trudim da ostanem pozitivna" rekla je Stacey. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije