ŠTO VI MISLITE?

Zbog ovih fotografija majka na meti kritika: Dijete će imati traume zbog tebe!

Foto: Amanda Queen
1/4
05.03.2018.
u 20:17

Majka Amy Louise iz Brisbanea nije dobro prošla kada je objavila fotografije povodom sinovog prvog rođendana

Majka Amy Louise iz Brisbanea u australskoj državi Queensland našla se na meti kritika zbog teme koju je izabrala za snimanje povodom prvog rođendana sina Phoenixa. 

Nakon što je podijelila fotografije koje je snimila fotografkinja Amanda Queen, a na kojima maleni nosi košulju uprljanu 'krvlju' te je našminkan kako bi izgledao poput zombija dok rukama jede tortu u obliku mozga, mnoge majke su joj rekle da je 'odvratna' i da 'ne zaslužuje biti majka'.

– Čak su me uklonili iz dvije grupe za majke s objašnjenjem da su moje fotografije neprikladne i uvredljive. Govorili su mi da sam loša majka, da ću oštetiti njegovo mentalno zdravlje, da će mu se zgaditi torta i da će imati traume za cijeli život – ispričala je ova majka koja je na kraju odlučila otkriti zbog čega je odabrala temu zombija za sinov prvi rođendan.

Maleni, naime, nije disao kada je rođen te su ga liječnici čak 13 minuta oživljavali.

– Bili su to najdužih 13 minuta u mom životu. Već sam vidjela to malo tijelo u lijesu, pomirila sam se s tim da je rođen mrtav. Kada sam liječnika pitala je li mrtav on mi je samo čvrsto stisnuo ruku. Bila sam slomljena. No, dok su meni davali transfuziju krvi, čula sam sestru kako galami: 'vratio se'. Nakon toga su nas razdvojili. Nisam ga mogla vidjeti, zagrliti, držati –ispričala je potresnu priču ova majka.

No, liječnici su malenog ipak povratili u život te je on danas sretan i veseo dječak. U bolnici su prošla čak četiri dana nakon što ga je prvi put vidjela.

– Dotad sam patila. Nisam htjela nikoga vidjeti niti pričati. No, kada sam prvi put uzela svog sina u ruke, rastopila sam se. Cijeli svijet je opet bio moj – kaže Amy i objašnjava da se upravo zbog toga odlučila na temu zombija za prvi rođendan jer se maleni vratio iz mrtvih.

– Htjela sam da Phoenix ima super fotografije s kojima će se kasnije moći hvaliti. No, kada sam ih javno objavila, naišla sam na mnoge osude – govori ova majka koja je odlučila iznijeti i svoju stranu priče.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije