ŠVEDSKA AKTIVISTICA

Zbog skandaloznih komentara o Greti Thunberg dobio otkaz na poslu

REUTERS/Carlo Allegri/PIXSELL
01.10.2019.
u 10:15

Otpustili smo trenera Casalinija jer se nije ponašao u sklopu s moralnim vrijednostima koje se cijene u našem klubu - napisali su iz Grosseta, a oglasio se i sam trener koji je nakon svega svjestan da je takvo ponašanje nedopustivo

Grosseto, talijanski nogometni klub iz Serie D otpustio je mladog trenera Tommasa Casalinija nakon što je na društvenim mrežama objavio status u kojem je napisao da je 16-godišnja aktivistica Greta Thunberg 'spremna na žestok seks'.

Šveđanka Thunberg je poznata ekološka aktivistica koja je svjetsku slavu stekla prosvjedujući za okoliš. Casalini je bio ljutit  zbog njenih istupa u javnosti te je putem Facebooka skandalozno komentirao mladu Gretu. 

- Ova ku**a! Spremna je na žestok seks. U pravoj je dobi za to -  napisao je Casalini koji je zbog te objave ostao bez posla, a iz kluba su priopćili:   

- Otpustili smo trenera Casalinija jer se nije ponašao u sklopu s moralnim vrijednostima koje se cijene u našem klubu - napisali su, a oglasio se i sam trener koji je nakon svega svjestan da je takvo ponašanje nedopustivo. 

- Želio bih se javno ispričati svima, počevši od Grete Thunberg, za objavu koju sam napisao na Facebooku prošli tjedan.To je bila nepromišljena odluka napisana u trenutku zbog velike ljutnje prema mladoj švedskoj aktivistici s totalno nedopustivim sadržajem zbog kojeg se kajem - napisao je Casalini koji je na kraju dodao:

- Prihvaćam odluku i ispričavam se klubu zbog toga što sam ih osramotio svojim ponašanjem - zaključio je Talijan.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?