Sekte haraju Srbijom:

Zoran je član sekte, ubili su Jelenu s 33 udarca, toliko godina je živio Isus

sekte
08.06.2016.
u 17:39
Radmila Rada Matić iz Beča, s kojom se udovac Zoran Marjanović dopisivao 23 dana nakon ubojstva njegove žene, pjevačice Jelene Marjanović Krsmanović, potvrdila je da se dopisivala sa Marjanovićem.

Ona je otkrila dosad nepoznate detalje o njegovom životu. U emisiji Ćirilica Milomira Marića na TV Hepi, rekla je da je bez dlake na jeziku prozivala i vrijeđala Marjanovića, prenosi Poskok.info.

Rada Matić: Zoran je član sekte

Rada također dodaje da vjeruje da je Zoran pripadnik sekte, jer je, prema njenim riječima neprestano pričao o Kristovim vitezovima i da on ima ključ spasenja: Te poruke mi nisu bile normalne, govorio je da sam ja u problemu, da će me on spasiti, spominjao je ključ spasenja, za koji nikad prije nisam čula.

Nastavila sam da se dopisujem s njim jer sam htjela dokazati sebi da je u sekti. – Rekla je Rada u emisiji “Ćirilica” na TV Happy..

Dopisivanje je trajalo od 18 do 20 dana. Mislila sam da je on ubojica i žestoko sam ga izvrijeđala, na što mi on nije odgovorio. Kada su mediji objavili da se Jelenin ubojica objesio, opet sam mu poslala poruku isprike za ono što sam rekla, na što mi je on odgovorio.

Sve dok mi nije poslao sliku s malom Janom, nisam vjerovala da je pravi profil u pitanju, to jest da se on zaista dopisuje sa mnom poslije te tragedije.  – navodi Rada detaljno, korak po korak njihovo dopisivanje.

Dokaz za ove tvrdnje ona nalazi u porukama koje je razmjenjivala sa Zoranom Marjanovićem, te tvrdi da je Jelena ubijena u nekoj vrsti rituala.

Sektom rukovodi svekrva ubijene pjevačice Zorica Marjanović jer je ona “prva upoznala tvorca.

Ubijeđena sam da je Zorica gledala kako ubijaju Jelenu. A mislim da su i ostali članovi obitelji umiješani u taj zločin.

Jelena je, sasvim izvjesno, ubijena 3. travnja, dan pošto je nestala, jer je to dan kada je preminuo Isus Krist.

Uz to sam sigurna i da su je ubili sa 33 udarca kamenom, što odgovara broju Kristovih godina u vrijeme smrti.

Stopostotno sam sigurna da je Zorica prisustvovala tom ubojstvu, kao i ostali članovi obitelji.

Neka me Marjanovići slobodno tuže ako lažem. * (Procijenjeno je da je dan kad je umro Isus petak 3 travnja 33. godine n.e.)

O načinu kako je Zorica ubila Jelenu kaže: Sumnjam da je Zorica nečim omamila Jelenu. Vjerojatno je uspjela je nečim očaravajuća i uspava, a onda je nesretna žena ritualno ubijena. Sve se to dogodilo na nekom tavanu ili u podrumu.

Jelena, dakle, nije ubijena na nasipu, već je njeno tijelo nakndadno odneseno tamo i ostavljeno u kanalu gdje su ga pronašli. – Rekla je Rada Matić u razgovoru za Informer poslije gostovanja u emisiji Ćirilica. “Kristovi vitezovi” “Nisam policijski doušnik. Ja sam se sama zainteresirala za Zorana i inicirala upoznavanje.

Nakon svega, stekla sam dojam da su svi Marjanovići sektaši, a da je Zoran opsjednut sektom, što mi je i pokazao dok smo se dopisivali. Čim je naša prepiska izašla u javnost, prestali smo da se dopisujemo “, kaže Rada. Prema njenim riječima, pozvala je beogradsku policiju i saslušavana je šest sati. Kako navodi, ona je tada ispričala kako je upoznala Zorana. Međutim, Marjanović tvrdi da je netko dio njihove prepiske iskopirao, a dio montirao kako bi on bio predstavljen kao “sektaš”.

Da pojasnim, kada sam se s Radom dopisivao i pričao joj o “Kristovim vitezovima”, mislio sam na simbolično značenje vjere. “Kristovi vitezovi” znače snagu, vjeru i iskušenje i samo se na to odnose, ali je to neko izvukao iz konteksta i još mnogo toga namontirao. Razlog ne znam i nije mi jasno kuda sve to vodi. – Priča Zoran i navodi da se ne obazire na njezino gostovanje i pojavljivanje na televiziji.

To je njeno pravo. Neka gostuje gdje hoće i neka priča što god želi. Ja znam što je istina, kategoričan je bio Zoran, koji je potom dodao: Rada, ako se tako uopće zove, osoba je koja je iskoristila moju tragediju kako bi imala medijsku pozornost. Tajno noću u svojoj sobi Prema njegovim riječima, od tragedije, odnosno ubojstva njegove voljene Jelene, njihovu kuću opsijedaju osobe koje na sve načine pokušavaju da im pomognu. On je negirao da su ga inspektori ispitivali o njegovoj prepiski s Radom. Iako se u nekim medijima pojavila moja izjava u kojoj sam rekao da znam da mi je Rada podmetnuta, istina je da to nisam rekao …

Kako saznajemo, Zoran Marjanović nije se samo dopisivao s Radom Matić, nego i sa drugim ženama. Zoran to radi tajno noću u svojoj sobi. On svojim obožavateljicama pozira čak i nag i šalje im slike. Onda danju spava. Pošto noću ne spava, nego danju, pa je prespavao jutro i nije otišao na Jelenin grob povodom dva mjeseca od njenog ubojstva !, kaže izvor lista “Alo!” …

Sektolog Srđan Mijaljević je uvjeren da je Jelenino ubojstvo dio nekog rituala Poznati sektolog Srđan Mijaljević je također uvjeren i, kako kaže, sve uvjereniji da je Jelenino ubojstvo bilo dio nekog rituala, pa kaže: Ta žena je usmrćena velikim brojem udaraca, a da pritom nije ni silovana, ni opljačkana, što jasno govori da je posrijedi nešto drugo – izjavio je u emisiji Ćirilica. Njemu je sumnjivo ponašanje obitelji Marjanović:  Sve ukazuje na to da se radi o guruističkoj sekti, gdje su Zorica i Zoran, njezin sin, “mesije”, a ostali ukućani uživaju u plodovima njihovog rada. Srđan Mijaljević dodao je još i da su takve sekte jako opasne.
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije