odnos prema filhu

Tajna bijega iz aviona: Mamić urlao 
na Krunu zbog Sammira

'02.12.2011., Zagreb, Maksimir - Konferencija za novinare Zdravka Mamica i Krunoslava Jurcica u GNK Dinamo.Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
08.08.2013.
u 10:03

ZAŠTO KRUNO?! Cijeli si stožer poveo u Moldaviju, a Filha ostavio s Julardžijom

Za četvrto pretkolo trebao bi biti spreman i Sammir, pod uvjetom da bude u ozbiljnom režimu treninga.

A to, barem tako misli Zdravko Mamić, za sada nije slučaj. Naime, procurilo je da je Dinamov gazda u utorak napustio let u Moldaviju upravo zbog Jurčićeve nebrige za Filha. Trener plavih poveo je u Tiraspol kompletan stručni stožer (Rukavinu, Krznara i Komesa), a najvažnijega oporavljenika Sammira (kao i Beqiraja i Antolića) ostavio je u rukama trenera iz Dinamove otvorene škole, izvjesnoga Mevludina Julardžije.

Zabrinuti Zdravko smatrao je da će njegov Filho tako izgubiti tri dana ozbiljnoga vježbanja, a od njega se očekuje da za desetak dana bude Dinamov lider u ključnim utakmicama sezone. Mamićeva lekcija pred igračima u autobusu ne pridonosi baš jačanju Jurčićeva autoriteta.

Ona otkriva da veza između Zdravka i Krune i nije baš idilična, te da kod sljedećega okršaja dvojca kratkoga fitilja, a koji je očito neizbježan, iz autobusa neće izletjeti – gazda.

A kad je bio na Hvaru?

Kad smo već kod Sammirova oporavka, on je, podsjećamo, počeo na Hvaru, o čemu postoji i fotografska dokumentacija, u kojoj se, usput, ne vide sprave za vježbanje i treneri. Kako to da gazda već tada nije podigao glas?

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?