Alabama

Talačka kriza: Ubio vozača busa, u bunker zatočio dječaka (6)

autobus SAD
Screenshot/WSFA
30.01.2013.
u 09:13

Otmičar je prvo u Alabami ubio vozača autobusa, a sada već nekoliko sati u podzemnom bunkeru drži zatočeno dijete koje je oteo u autobusu

U SAD-u ponovno talačka kriza. Otmičar je prvo u Alabami ubio vozača autobusa, a sada već nekoliko sati u podzemnom bunkeru drži zatočeno dijete koje je oteo u autobusu u utorak popodne, piše WSFA.

Drama u Midland Cityju počela je jučer oko 15.40 sati po lokalnom vremenu kada je muškarac ušao u autobus, rekao učenicima da izađu i zgrabio dječaka. Potom je s četiri hica usmrtio vozača. Djeca su se potom sakrila iza crkve.

Policija i FBI agenti okružili su bunker u kojem je dijete zatočeno, a oko 23 sata putem plastične cijevi uspostavili su kontakt s otmičarom. Kazao je da je dijete dobro. Iako nema dokaza da u bunkeru ima bombi, na mjestu događaja je i protueksplozivna jedinica. Cijelo je područje evakuirano, a nastava u školama je odgođena. Zatočeni dječak navodno ima šest godina.

>>VIDEO Nova pucnjava na sveučilištu u SAD-u, troje ranjenih

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije