ABA liga

Traže šansu u velikom umoru

Košarka
14.10.2012.
u 11:21

Igrači Partizana imali su težak raspored

Peterostruki uzastopni pobjednik regionalne lige košarkaši Partizana ugostit će večeras devetostrukog prvaka BiH sastav Širokog. Susret se igra u dvorani Pionir s početkom u 19 sati. Beograđani ugošćuju bh. prvaka nakon dvije pobjede u regionalnoj ligi ali i visokog poraza u Euroligi na gostovanju kod Besiktasa.

Bez pobjede

Širokobriježani nisu nikada slavili kod najbolje srbijanske momčadi, ali večeras vide svoje izglede u umoru Beograđana nakon poraza u Euroligi, ali i što na klupi Partizana neće sjediti kažnjeni trener Duško Vujošević. Vujošević odrađuje posljednju utakmicu kazne koju je dobio nakon što je isključen u 1. kolu kada je njegova momčad igrala protiv Zadra. Trener Beograđana je često bio i prevaga u međusobnim susretima, a upravo trener Širokog Ivan Velić, Vujoševića smatra jednim od najvećih trenera ne samo regionalne lige, nego i šire. Širokobriježani su autobusom doputovali u Beograd, odradili trening i večeras će se pokušati suprotstaviti jakim domaćinima. Trener Širokobriježana pokušat će otupiti oštricu skoka.

Dobri u skoku

U protekla tri kola Beograđani su ostvarili najviše skokova u ligi, pa trener Širokog dao je posebne zadaće svojim centrima. U porazu od turskog predstavnika u Euroligi, partizanovci su ostvarili 26 skokova, tri više od domaćina. ali 10-ak manje nego što ih imaju u prosjeku u dosadašnjem dijelu regionalne lige. No, bolji skok nije im pomogao da bi izbjegli poraz (81:65). Premda i umorni nastojat će doći do treće pobjede, dok su igrači Širokog, također umorni i s puno kilometara iza sebe i vožnje od 10-ak sati, pokušat će parirati protivniku u nastojanju da naprave iznenađenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije