HNŽ

Traži li HDZ BiH smjenu ministra Hadžiomerovića?

Rafael Gagro
VL FOTO
09.02.2013.
u 11:13

Članovi Županijskog odbora HDZ BiH HNŽ izrazili su svoje nezadovoljstvo odnosima u vladajućoj koaliciji, posebice kada je riječ o radu županijskog Ministarstva obrazovanja.

U Domu HDZ BiH jučer je pod predsjedanjem Rafaela Gagre održan nastavak VI. sjednice ŽO HDZ BiH HNŽ-a. Izvješće o radu Vlade HNŽ u protekloj 2012. godini i planovima za tekuću 2013. godinu podnio je premijer Denis Lasić.

Uslijedila je rasprava na kojoj je analiziran rad županijske Vlade i dana puna potpora radu premijera Denisa Lasića i ministara iz reda HDZ BiH. Članovi Županijskog odbora HDZ BiH HNŽ izrazili su svoje nezadovoljstvo odnosima u vladajućoj koaliciji, posebice kada je riječ o radu županijskog Ministarstva obrazovanja.

Također je najavljeno kako će se na idućoj sjednici ŽO HDZ BiH HNŽ analizirati rad svih ministarstva, te sukladno tomu donijeti odgovarajuće političke odluke. O obrazovanju na hrvatskom jeziku u HNŽ-u i statusu Zavoda za školstvo Mostar govorio je prof. Jago Musa. S tim u vezi zaključeno je kako je potrebno mostarski Zavod kadrovski i materijalno-tehnički ojačati te u idućem razdoblju uspostaviti kvalitetnu suradnju s resornim ministarstvima. (mk)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?