Vitez

Trogodišnji studij završilo 245 studenata

diploma
Zvonimir Čilić
23.04.2012.
u 10:23

Lijepu svečanost nastupom su uveličali i članovi Omladinskog zbora iz Zenice, pod ravnanjem maestra Miljenka Karovića

Lijepa svečanost ispunjena srećom, zadovoljstvom, pozitivnim emocijama, održana je u Vitezu u prepunoj velikoj dvorani Franšiznog centra Bosne i Hercegovine.

Peta generacija

Riječ je, naime, o promociji diplomiranih studenata treće i pete generacije Sveučilišta “Vitez“ u Vitezu. Diplome završnog trogodišnjeg studija dobilo je 26 uspješnih studenata prava, 102 studenta ekonomije, 83 zdravstvene njege te 34 studenta poslovne informatike. Ovaj put diplome završenog magisterija prava i ekonomije dobilo je 9 diplomanata Sveučilišta “Vitez“ u Vitezu. Diplome uspješnim studentima uručio je rektor, dr. Nikola Grabovac, koji je, u svom kratkom obraćanju pohvalio sve sudionike nastavnog procesa, a studentima poručio: “Koliko znaš, toliko vrijediš“. Prigodnim riječima diplomantima i nazočnim članovima njihovih obitelji, obratili su se i izvršni menadžer Sveučilišta Senad Tatarević, predstavnik županijskog Ministarstva znanosti, obrazovanja, kulture i sporta Zoran Matošević i predsjednik Upravnog odbora Sveučilišta Franjo Rajković.

Omladinski zbor

Lijepu svečanost nastupom su uveličali i članovi Omladinskog zbora iz Zenice, pod ravnanjem maestra Miljenka Karovića. Sveučilište “Vitez“ je privatna visokoškolska ustanova, s više od 1500 studenata, čiji su većinski vlasnički paket prije dvije i pol godine kupili viteški gospodarstvenici i sjedište su mu iz Travniku preselili u Vitez. Diplomanti s diplomama u rukama nisu mogli skriti osmijehe i zadovoljstva sa svojih lica. Ništa manje sretni nisu bili ni roditelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?