potpuno bizarno

Turski huligani sukobili se na utakmici košarkaša u kolicima!

Galatasaray (1)
nordphoto
11.12.2012.
u 09:15

– Ako su huligani viđeni na utakmici košarkaša s invaliditetom, onda ne možemo ništa drugo reći nego da je ovo kraj

Navijači Beşiktaşa i Galatasaraya dugogodišnji su rivali koji se često znaju sukobiti. Zbog toga im je policija zabranila odlazak na gostovanja kada se u nogometu ili košarci sastaju ova dva kluba, dok se ta zabrana ne odnosi na druge sportove. Oni su protekle nedjelje iskoristili upravo tu činjenicu te odlučili posjetiti, a kasnije se i tamo i sukobiti, utakmicu košarkaša u invalidskim kolicima…

Navijači su, ušavši na teren, prvo uzrokovali kašnjenje početka utakmice od pola sata te se potom međusobno sukobili, a netko je bacio i suzavac. Nažalost, na kraju svega na terenu su se mogla vidjeti slomljena invalidska kolica što je trenera Galatasaraya Sedata Incesua dovelo na rub suza.

– Navijačima Beşiktaşa ne bi trebalo dopustiti dolazak na tribine. Tko će platiti za ozlijeđene sportaše i navijače? Ako su huligani viđeni na utakmici košarkaša s invaliditetom, onda ne možemo ništa drugo reći nego da je ovo kraj.

Nakon pregledavanja snimke policija je jučer uhitila deset osoba.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije