Suđenje

U balkanskoj mreži elitne prostitucije i djevojke iz BiH

\'sudnica, sudacki cekic\'
Ilustracija
03.10.2012.
u 10:08

Slobodan Dubajić Dabi (58), navodno jedan od glavnih organizatora mreže balkanske elitne prostitucije u Hrvatskoj

Slobodan Dubajić Dabi (58), navodno jedan od glavnih organizatora mreže balkanske prostitucije, organizirao je tijekom 2007.godine elitnu prostituciju u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Puli, Opatiji, Splitu, Sukošanu... Prvi put je pao u srpnju 2007. zajedno s pomagačem Lecijom Matešićem(48) jer je na jahti petorice talijanskih državljana dubokog džepa organizirao “zabavu”.

Talijani tada u dobi od 69, 59, 56, 46 i 44 godine doplovili su svojom 16-metarskom jahtom u Biograd. Dvije djevojke iz Srbije, jedna iz BiH i jedna iz Hrvatske ukrcale su se na jahtu i krenule put otoka Silbe. Talijanima je to naplaćeno navodno oko 4000 eura. Po uhićenju je utvrđeno da se prostitucija organizirala diljem Jadrana u luksuznim jahtama, marinama, ali i u stanovima i apartmanima...

Naime, namamio je djevojke iz Srbije, BiH i Hrvatske te ih je “potaknuo” na pružanje seksualnih usluga radi zabave i dobre zarade. Dubajić, inače Bjelovarčanin sa zagrebačkom adresom, jučer se pojavio na zadarskom sudu. No, suđenje koje mu je započelo gotovo 5 godina nakon uhićenja mu je i odgođeno jer se zbog bolesti jučer nije pojavio njegov pomagač iz Zadra - Lecijo Matešić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije